GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Von Hallers Gin

Ginforeveryone anmelder: Von Hallers Gin

  • 2 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Vi har set frem til at smage denne tyske gin fra Von Hallers, som findes i flere varianter. Navnet Von Hallers henviser til en person, nemlig Albrecht Von Haller, som var en fremtrædende akademiker, der i 1736 etablerede en have med botanikals for Von Hallers Gin. Von Hallers er så vidt vi ved og kan se på deres hjemmeside den første og eneste gin fra Göttingen. Det er selvfølgelig også den eneste gin, der fremstilles med botanikals fra Albrecht Von Hallers botaniske haver. Det fremgår på deres hjemmeside, at haverne indeholder et unikt og bredt udvalg af urter. Vi elsker, når et brand laver en virkelig god gin, og at det afspejles i flasken. Ginen leveres som en 50 cl flaske i en lysblå nuance og med en veludarbejdet etiket.

Smagsoplevelse

En fantastisk gin, der er fyldt med lækker smag. Den indeholder enebær, citrus elementer fra citronverbena og et strejf af varme, som er en kombination af enebær og ingefær. Vi elsker gin-tonic, så vi har selvfølgelig valgt at parre den med en god tonic. Du får virkelig en forfriskende og let drikkelig gin-tonic, som helt sikkert vil begejstre både nye ginentusiaster og garvede gin-elskere. Den har en dejlig enebærsmag, noter af citrus, krydderier og en meget let floral tone.

Tonic-parring

Vi har valgt at parre denne tyske gin med en tonic fra Tyskland, nemlig Mistelhain, og deres tonic "Signature". Vi har garneret den med en dehydreret skive appelsin. Med ginens botanikals som enebær, citronverbena og den lette florale note i ginen, mener vi, at denne Signature tonic passer perfekt. Den indrammer Von Hallers ginnoter virkelig godt og giver et dejligt tvist med en behagelig bitterhed og krydderinoter, uden at de bidrager med for meget smag. Vores mening er, at den "krydrede" tonic virkelig bidrager lækkert til din gin-tonic. Hvis du ikke lige kan få fat i Mistelhain, er vi ikke i tvivl om, at denne gin kan bære en helt almindelig Indian tonic eller Mediterranean tonic fra dit favoritbrand. Vi har selv prøvet det, og din GT er virkelig sprød, lækker og boblende, uanset om det er Mistelhain eller et andet premium tonic.

Du kan købe ginnen hos os via dette link.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

    Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

    Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind