GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

  • 1 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Monkey 47 er en tysk gin med en rig historie, der går tilbage til 1950'erne. Brandet er kendt for sin brug af en unik blanding af 47 forskellige botaniske ingredienser, hvoraf mange er lokalt indsamlet fra Schwarzwald-regionen. Monkey 47 har opnået international anerkendelse for sin kompleksitet og finesse.

Monkey 47 Barrel Cut Gin er en særlig udgave af den klassiske Monkey 47. Denne gin er lagret i fade, hvilket tilføjer ekstra dybde og karakter til den allerede komplekse smagsprofil. Lagret i flere måneder i udvalgte fade, opnår ginen en rigere tekstur og unikke smagsnoter fra træet.

Flasken er karakteristisk med sin mørkebrune apotekerstil og en elegant etikette. Flaskens udseende afspejler en blanding af tradition og moderne finesse, hvilket gør den til en iøjnefaldende og luksuriøs tilføjelse til gin-samlingen.

Smagsoplevelse

Kompleks og aromatisk med noter af enebær, citron, urter og et hint af vanilje- og karamelaroma. Mundfølelsen er rig og fløjlsblød med en dyb smag af enebær, krydderier og citrus, efterfulgt af subtile noter af vanilje, karamel og træ fra fadlagringen. Afslutningen er langvarig og behagelig med en varm eftersmag. Monkey 47 Barrel Cut Gin indeholder de 47 botaniske ingredienser, men fadlagringen tilføjer en rigtig dejlig dybde i ginen.

Tonic-parring

Når Monkey 47 Barrel Cut Gin parres med Mistelhain TREND Tonic, skaber det en elegant og raffineret gin og tonic-oplevelse. Tonicen fremhæver ginnens komplekse noter af enebær, citrus og krydderier, samtidig med at den subtile fadlagringskarakter skinner igennem. Kombinationen af tonicvandens lette sødme og bitre kinin balancerer den rige smagsprofil af ginen perfekt. Vi synes, tonicen med noter af modne bær virkelig komplimenterer ginen. Anbefalet garnish er en skive appelsin eller lime og måske en kvist timian for at accentuere de citrusagtige og urteagtige noter. Dette har vi dog undladt.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

    Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

  • Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

    Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

  • Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

    Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind