GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Om os

Hvem er Mr. Gin?

Mr. Gin er Danmarks (måske) største ginunivers. På vores webshop finder du flere end 400 forskellige gin fra hele verden, men her stopper det ikke. Hos Mr. Gin laver vi også en række unikke events, hvor gin spiller hovedrollen. Vores events tæller blandt andet Gin & Tonic Cruise i Aalborg, Aarhus, København og Silkeborg, Hendrick’s Expressen og Gin I Tårnet, ligesom at vi også laver mere ”almindelige” ginsmagninger.

Det hele startede ved en tilfældighed

Mr. Gin, som vi kender det i dag, blev stiftet tilbage i december 2020, under navnet Mr. Booze. Stifteren Oliver Brun (som i dag er virksomhedens direktør) havde tidligere været i rejsebranchen med egen virksomhed – indtil at hele verden blev lukket af corona i starten af 2020.

Herefter ventede måneder med uvished, indtil en ny idé en dag poppede frem. Idéen gik ud på at Aalborggenserne skulle have mulighed for at få leveret spiritus til deres hoveddør – i løbet af 1 time. Virksomheden Mr. Booze blev stiftet og den nye retning var sat. Dette dog kun indtil at corona igen satte en stopper for forretningen. Nu skulle der igen tænkes nyt.

Mr. Booze blev til en regulær webshop med salg af spiritus. Alt fra gin, vodka, rom, whisky, champagne, til tilbehør og diverse mixere.

I mellemtiden mærkede Oliver at hans egen interesse for gin voksede og voksede. Retningen i Mr. Booze blev styret mod gin og siden fulgte en række events, hvor det altid endte med at gin fik lov at spille hovedrollen. Der skulle derfor ske noget nyt.

Mr. Booze blev til Mr. Gin

Den 11. Maj 2022 blev domænet mrgin.dk købt og registreret. Men grundet travlhed i forretningen, skulle dog alligevel gå lidt over et år, før den nye identitet fik lov at træde frem.

Det skete d. 26. maj 2023, hvor navnet Mr. Gin blev taget i brug og domænet mrgin.dk blev aktivt.

Hvad skal du forvente af Mr. Gin?

Har du tidligere handlet med Mr. Booze, skal du ikke frygte de store ændringer. Vores sortiment på webshoppen forbliver stort set det samme, dog med et langt større fokus på gin. Det samme gælder vores events, som allerede har gin i hovedrollen.

Vi kommer til at arbejde hårdt for at Mr. Gin bliver danskernes fortrukne ginunivers og vi er allerede godt på vej!

Verdensklasse kundeservice – hvis vi selv skal sige det

En af de (mange) ting, som jeg har taget med fra sine år i rejsebranchen, er at kunden altid er i fokus. Det betyder også at vi, her hos Mr. Gin, altid vil gå den ekstra meter, der sikrer at du som kunde, får en god oplevelse.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, vores produkter, din ordre eller andet. Vi er tilgængelige på mails og livechat. Det kan du læse mere om her.

De bedste hilsner

Oliver Bruun,
Stifter af Mr. Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind