GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Book et firmaevent med Mr. Gin

Book et firmaevent med Mr. Gin

Hos Mr. Gin har vi stor erfaring med at arrangere events for virksomheder. Vi lytter til jeres behov og skræddersyer en løsning, som passer perfekt til jer.

Vi har noget for enhver smag - med gin i fokus

Hos Mr. Gin er vi stolte af at præsentere vores unikke ginarrangementer, skræddersyet til at opfylde behovene for både store og små virksomheder. Vi forstår værdien af at skabe mindeværdige oplevelser, der styrker teamet, forbedrer samarbejdet og skaber positivt indtryk på kunder og forretningspartnere.

Vores ginarrangementer er ikke blot smagninger; de er en rejse ind i ginens fascinerende verden, hvor historie, håndværk og smagsoplevelser går hånd i hånd. Vores dygtige ginekspert guider jer gennem en nøje udvalgt kollektion af ginvarianter, der spænder fra klassiske og velkendte til eksotiske og udfordrende smagsoplevelser.

Hos os har I mulighed for at vælge mellem en række forskellige arrangementer og pakker, der kan tilpasses til jeres præcise behov. Uanset om I ønsker at belønne medarbejderne med en uforglemmelig oplevelse, styrke samarbejdet på et firmaarrangement eller imponere jeres vigtige kunder med en unik ginoplevelse, har vi det perfekte ginarrangement til jer.

Lad os sammen skabe en mindeværdig oplevelse, der går ud over det forventede. Udforsk vores ginarrangementer herunder, og kontakt os i dag for at diskutere jeres behov og ønsker. Vi ser frem til at levere en enestående ginoplevelse, der vil efterlade et varigt indtryk på jeres team eller kunder.

ANLEDNINGER

- Firmafest
- Personaleforening
- Kundearrangementer
- Netværk
- VIP-arrangement
- Sommerfest
- Teambuilding

Gin & Tonic Cruise

Gin & Tonic Cruise er 1 time og 30 minutters hyggelig og uformel sejlads, hvor der undervejs bliver serveret 3 velsmagende gin & tonic af høj kvalitet. Der følger selvfølgelig fortællinger med til både gin og tonic, således at alle gæster gerne skulle blive klogere på det fantastiske ginunivers. Stemningen er afslappet og der er plads til både hyggesnak og socialt samvær.

Gin & Tonic Cruise kan bookes i Aalborg, Aarhus, København og Silkeborg. Herunder er et eksempel på et arrangement:

 • 1 time og 30 minutters sejlads
 • 3 velsmagende Gin & Tonic med prisvindende gin, samt premium tonic fra Fever-Tree
 • Kort præsentation af de forskellige drinks
 • Pose med snacks og vand til alle gæster
 • Smag og køb - køb de gin, som bliver serveret ombord, til Danmarks skarpeste priser

PRISER:

Aalborg og Aarhus: Fra 320 kr. (eksl. moms) pr. person ved 30 personer.

København og Silkeborg: Kontakt for pris (15-100 personer)

Ginekspressen

Velkommen om bord på Ginekspressen - en eventyrlig togrejse tilbage i tiden. Rejsen foregår ombord på et klassisk damplokomotiv, som er pyntet til lejligheden. Undervejs serveres gin & tonic ad libitum af det fineste porcelæn.

Ginekspressen kan bookes i Aalborg og makskapaciteten er 130 personer. Herunder er et eksempel på et arrangement:

 • 1 time og 30 minutters togtur
 • Gin og tonic ad libitum
 • Snacks

PRISER:

Fra 400 kr. (eksl. moms) pr. person ved 130 personer.

Ginsmagning

Vores ginsmagninger er designet til at udfordre jeres smagsløg og give en dybere forståelse for ginens komplekse verden. Uanset om I vælger at besøge vores lokaler eller i jeres rammer, vil I blive præsenteret for en bred vifte af ginvarianter, hver med sine unikke smagsnuancer og historie.

Ginsmagninger kan bookes i vores lokaler i Vingårdsgade 15A (maks 30 personer) eller I jeres rammer. Herunder er et eksempel på et arrangement:

 • Smagning, fortælling og læring om 5 forskellige gin
 • Snacks og vand undervejs
 • Rabat på alle smagte produkter hele aftenen - og med gratis levering til jeres virksomhed

PRISER:
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Afholdes smagningen i jeres rammer, tillægges kørselsgebyr:
Aalborg og omegn (30 km. fra centrum) = 160 kr.
Resten af Jylland = 400 kr.
Fyn & Sjælland = 800 kr.

Alle priser eksl. moms.

Referencer fra tidligere kunder

System Cleaners, Ib Andersen VVS, Spar Nord, Kai Andersen A/S, P. J. Skovværktøj, og mange flere har tidligere været med ombord. Skal din virksomhed være den næste?

 • Vi havde booket hele skibet for os selv til en Teambuilding event - 30 medarbejdere fik en rigtig god sejltur på fjorden og en god GIN oplevelse.

  Der var ikke sparet på noget og med behagelig og god service fra Mr. Booze og skibets besætning fik vi en rigtig god aften.

  Noget der kan abefales.
  5/5 System Cleaners
 • D. 6/6 var Samsø Rederi´s personaleforening på en rigtig hyggelig tur med Mr. Gin. Vi blev modtaget ved det gode skib Jacob af Oliver fra Mr. Gin, hvor vi fik udleveret en lille hygge pose til turen, og da vi kom ombord fik vi den første af tre gin, som alle var meget lækker.
  Da vi alle er ”søfolk” var det positivt at vi kunne komme rundt og se hele skibet, både broen og maskinen. Guiden var også god til at fortælle om at hvad vi så.
  5/5 Samsø Redderi
 • ”Skønt at alt klappede perfekt, og meget nemt arrangement for os at arrangere, så der er bestemt ikke sidste gang vi vil gøre brug af det.”5/5 Spar Nord
 • ”Det var et firmaarrangement, der sad lige i skabet”5/5 Ib Andersen VVS
Send os en besked

Send en uforpligtende forespørgsel herunder

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind