GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

  • 1 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Elephant Gin er et prisvindende gin-brand grundlagt i Tyskland. Det er kendt for sin dedikation til kvalitet og sit engagement i at støtte afrikanske elefantbevaringsprojekter. En del af overskuddet fra hver solgt flaske går til disse projekter.

Elephant Gin Navy Strength er en kraftigere version af den oprindelige Elephant Gin, med en alkoholprocent på 57 %. Denne højere alkoholstyrke intensiverer smagsprofilen og giver en robust, men velafbalanceret ginoplevelse.

Flasken har et elegant og unikt design med håndlavede detaljer. Hver flaske har en håndskrevet etiket, der indeholder navnet på en afrikansk elefant som en del af brandets bevaringsindsats. Den robuste flaske og dens eksklusive udseende afspejler ginnens kvalitet og brandets dedikation til bevarelse.

Smagsoplevelse

Kraftige noter af enebær, der ledsages af hints af friske urter og blomsteragtige undertoner. Mundfølelsen er rig og intens med markant enebærsmag, der balanceres af komplekse krydderier og citrusnoter. Den har en fyldig, næsten olieagtig tekstur, der afsluttes med en lang, varm eftersmag.

Denne gin indeholder 14 forskellige botanicals som blandt andet enebær, fyrrenåle, appelsinskal, lavendel, kanel, ingefær og æbler. Tilsammen skaber disse forskellige botanicals denne helt enestående gin, hvor især enebær og diverse krydderier kommer til udtryk.

Tonic-parring

Når Elephant Gin Navy Strength parres med FATDANE Indian Tonic, fremhæver tonicvandens let bitre og tørre karakter ginnens kraftige og komplekse smagsnoter. Kombinationen skaber en harmonisk og opfriskende gin og tonic, hvor tonicvandens lette sødme og kininens bitterhed balancerer den intense gin. Vi vil anbefale en skive lime og eventuelt nogle rosa peberkorn.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

    Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

  • Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

    Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

  • Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

    Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind