GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

  • 1 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

PURITY Distillery er et svensk destilleri kendt for deres premium håndlavede spiritus. Med en filosofi om at kombinere traditionelt håndværk med innovation producerer PURITY Distillery spiritus af høj kvalitet med fokus på smagskompleksitet og renhed. Flasken er et kunststykke i sig selv, super håndværk, og det er fedt at opleve, at den høje kvalitet af indholdet også afspejles i det udvendige. Navy Strength Ginen fra PURITY Distillery kommer i en meget elegant, klar glasflaske med et virkelig cool udtryk. Flasken har en minimalistisk etiket med destilleriets logo.

Smagsoplevelse

Denne gin er rig på smagsnoter, hvor en intens enebærprofil dominerer, suppleret af friske citrustoner og subtile krydderier. De botaniske ingredienser inkluderer blandt andet enebær, korianderfrø, angelikarod, citronskal og kardemomme, som tilsammen skaber en kompleks og fyldig smagsoplevelse. Den høje alkoholprocent forstærker de aromatiske olier og giver ginen en kraftfuld og langvarig eftersmag. Vi elsker Navy Strength Gin, og denne flaske fra PURITY er ingen undtagelse. Super dejlig gin med komplekse noter, super duft og en god mundfølelse, selvom ginens høje ABV.

Tonic-parring

Når denne skønne Navy Strength Gin parres med Fever-Tree Indian Tonic Refreshingly Light, får du en harmonisk balance mellem ginens intense smagsnoter og tonicens lette bitterhed og subtile sødme. Vi har valgt at bruge en light version af Fever-Tree Indian Tonic, men det betyder ikke, at smagen bliver mere "light". Den afdæmpede kinin i tonicen fremhæver ginens citrus- og krydderinoter, mens tonicens friskhed balancerer ginens styrke og giver en forfriskende og velafbalanceret Gin & Tonic.

For den perfekte Gin & Tonic, fyld et højt glas med masser af is, hæld 50 ml PURITY Distillery Navy Strength Gin, og top op med 150 ml Fever-Tree Indian Tonic. Garnér med citron; vi har brugt en skive dehydreret citron og nogle enebær. Hvis du bruger en kvist rosmarin, fremhæver det ginens botaniske nuancer. Hvis du ikke har en Indian Tonic Refreshingly Light, kan du sagtens bruge en helt almindelig Indian Tonic eller Mediterranean Tonic.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

    Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

  • Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

    Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

  • Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

    Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind