GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Poli Macorni 46 gin

Ginforeveryone anmelder: Poli Macorni 46 Gin

  • 2 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Poli Macorni 46 Gin er en spændende italiensk gin fra brandet Poli. Poli er et italiensk destilleri, som blev grundlagt i 1898 af GioBatta Poli. Et brand, der har flere forskellige typer af alkohol i deres sortiment, som strækker sig fra grappa, destilleret alkohol og likører. Der produceres 3 gin, alle med navnet Marconi, og i udgaverne 42, 44 og 46, hvor disse tal angiver alkoholprocenten af ginen. Det har taget Jacopo Poli 2 år at udvikle denne lækre gin. Ginen produceres i små batches på deres vakuum pot still. Det gør, at deres gin opnår en super intens duft, ren smag og en lang aromatisk eftersmag, når du nyder din gin. Virkelig eksklusiv i duft, som matcher valget af flaske. Flasken prydes med en inskription, der er støbt i glas. Super fedt valg af flaske, vovet, men den præsenterer den virkelig flot. Marconi er italiensk og har reference til den italienske opfinder Guglielmo Marconi, som var et italiensk geni og opfinder af radiotelegrafen.

Smagsoplevelse

Marconi 46 er en super intens, blød og virkelig præsentabel gin. Den er fyldt med dejlige noter både når den præsenteres for næsen og for ganen. Du har en dejlig duft af hvad der nærmest kan beskrives som en tur i skoven. Dejlig fyrtræ, dejlig mængde enebær, sød muskatdrue og så en krydret note fra botanicals som koriander, kardemomme og mynte. Den er helt blød at drikke neat eller i en cocktail eller gin and tonic.

Tonic-parring

Poli foreslår, at du drikker den rent over is i en tumbler, som jeg er helt enig i, at den sagtens kan. Den er smækfyldt med lækre noter og ikke overdøvende i alkoholen. Server den i din favoritcocktail, par den med din yndlingstonic. Den kan sagtens drikkes med en helt almindelig Indian Tonic, som præsenterer den som en helt sprød, boblende og let floral gin. Par den med en Mediterranean Tonic og få lidt mere kant. Eller gør som jeg har gjort, træk den lidt i den søde retning, par den med en Fever-Tree hindbær- og rabarber-tonic. Den har lidt mindre kinin og lader derfor de søde noter komplementere gin helt perfekt. Den bliver dejlig frisk, sommerlig og bare smækfyldt med et væld af dejlige noter. Vi har garneret med et par kviste timian, som giver en let krydret note, når du drikker din Gin and Tonic.

Du kan købe ginnen hos os via dette link.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

    Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

    Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind