Gin & Tonic Cruise 2024: 500 ekstra billetter i København 🎫 Book din billet nu via dette link.

Ginforeveryone anmelder: OXLEY Dry Gin

Ginforeveryone anmelder: OXLEY Dry Gin

  • 1 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

OXLEY Dry Gin præsenteres i en elegant flaske, der fanger øjet med sit moderne design og fine detaljer. Flaskens form er strømlinet og elegant, hvilket afspejler ginnens Premium kvalitet. Etiketten er designet med en minimalistisk tilgang, der fremhæver OXLEY-navnet og understreger produktets eksklusivitet. Ginnen er destilleret ved kold destillationsproces, der anvendes til at skabe dens unikke smag. Alt i alt er OXLEY Dry Gins flaske- og etiketdesign en sofistikeret og stilfuld præsentation, der afspejler ginnens høje kvalitet.

Smagsoplevelse

OXLEY Dry Gin er en fremragende gin, der skiller sig ud med sin unikke kold destillationsproces, som bevarer de delikate botanicals' smage. Resultatet er en frisk, ren gin med en helt blød tekstur og en velafbalanceret sammensætning af botanicals. Den tilbyder en forfriskende smag med fremtrædende enebærnoter suppleret af citrus- og blomsterundertoner. OXLEY er en alsidig gin, som vi mener kunne være perfekt til klassiske cocktails eller nydt alene over is eller som os i en Gin Tonic. Alt i alt er det et førsteklasses valg for gin-entusiaster, der søger enestående kvalitet og smag.

Tonic-parring

Til OXLEY Dry Gin, der er kold destilleret, har vi valgt en Premium tonic, nemlig Fever-Tree Mediterranean Tonic Water. Det er et glimrende valg. Bitterheden og de friske botaniske noter i Fever-Tree Mediterranean Tonic Water vil supplere den komplekse smag af OXLEY Gin godt og skabe en forfriskende og velsmagende gin og tonic. Denne tonic har også nogle bløde citrusnoter og en let krydret finish, der fremhæver nogle af nuancerne i ginnen endnu mere. Sammen skaber de en harmonisk og afbalanceret gin tonic oplevelse. Vores råd, hvis du ikke lige har en Fever-Tree Mediterranean, så brug en Indian Tonic. Du kan sagtens også gå andre veje, men husk, at din tonic fylder 2/3 del af din gin tonic, så brug en Premium tonic.

Du kan købe ginnen hos os via dette link.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

  • Ginforeveryone anmelder: OXLEY Dry Gin

    Ginforeveryone anmelder: OXLEY Dry Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Granit Bavarian Gin

    Ginforeveryone anmelder: Granit Bavarian Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind