GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

  • 2 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Kuro Gin Signature Alpine Dry Gin er en virkelig ekstraordinær gin, der trækker inspiration og referencer fra Japan. Startskuddet til denne gin tager sit udspring i en tur til Japan for personerne bag ginen. Fra det hektiske storbyliv til roen i bjergene i Hakuba-regionen. Denne gin skiller sig ud med sin karakteristiske smagsprofil og kompleksitet. Kuro Gin Signature Alpine Dry Gin præsenteres i en elegant flaske, hvis design er sofistikeret og moderne, med klare linjer og et luksuriøst udseende. Alt i alt er flasken og etiketten til Kuro Gin Signature Alpine Dry Gin en smuk præsentation. Selvom ginen afspejler Japan og landets udsøgte natur, er den lavet i England. Der er desuden anvendt flere japanske botanicals i produktet. Og vidste du, at "KURO" faktisk betyder sort på japansk?

Smagsoplevelse

Med enebær som hovedkomponent fremstår Kuro Gin med en tydelig og klassisk ginsmag, der balanceres af en række nøje udvalgte botaniske ingredienser, der afspejler bjergene i Hakuba-regionen i Japan. Den har noter af friske urter, blomster og en let krydret finish, der giver ekstra dybde til smagsoplevelsen. Af botanicals anvendt til ginen kan nævnes bambustrækul, som virkelig giver en dejlig karakter til ginen. Derudover er der anvendt gran og sølvbirk, som begge tilføjer en let floral note samt noter af skovens dufte og smage. Vi er helt sikre på, at denne gin kan bruges i cocktails, men synes det synd, hvorfor vi opfordrer til, at den nydes ren over is eller som os, i en gin tonic.

Tonic-parring

Til Kuro Gin Signature Alpine Dry Gin ville en tonic med en let og forfriskende smag være perfekt for at komplimentere ginens komplekse smagsprofil. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water ville være et glimrende valg, hvorfor vi også har valgt at anvende denne. Med ekstra noter fra tonicen af citrus og urter fremhæves elementerne i ginens smage. Den lette bitterhed og friskhed i denne tonic bidrager til at skabe en balanceret og forfriskende gin og tonic. En super skøn og virkelig velsmagende gin tonic. Vi har garneret med en skive dehydreret appelsin. Den kan helt sikkert anbefales. Hvis du har en Indian Tonic i stedet, passer denne også super fint til din gin tonic.

Du kan købe ginnen hos os via dette link.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

    Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

    Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind