GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Hernö Old Tom Gin

Ginforeveryone anmelder: Hernö Old Tom Gin

  • 1 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Hernö Gin er et anerkendt svensk destilleri, der specialiserer sig i at producere økologisk gin af højeste kvalitet. Hernö er kendt for deres fokus på traditionelle håndværksmetoder kombineret med innovative smagsoplevelser, hvilket har sikret dem mange internationale priser og anerkendelser inden for ginverdenen. Hernö Old Tom Gin præsenteres i en elegant flaske lavet af klart glas, der fremhæver ginens rene og klare udseende. Etiketten er enkel og stilfuld med et billede af en kat, som er karakteristisk for Old Tom gin-stilen.

Smagsoplevelse

Hernö Old Tom Gin er sødmefuld og har en fyldig smagsprofil, hvilket også generelt er kendetegnende for Old Tom gin-stilen. Ginen er baseret på deres Dry Gin og har en markant enebærsmag, som er afbalanceret af blomsteragtige og citrusagtige noter fra botaniske ingredienser som koriander, citronskal og mjødurt. Deres Old Tom Gin fremstår med en anelse floral note. Den tilsatte sødme, som kommer fra honning tilsat efter destillation, giver ginen en rund og blød eftersmag, hvilket gør den ideel til cocktails. Men det er virkelig også en lækker gin at bruge til en Gin Tonic – du bliver ikke skuffet.

Tonic-parring

Når Hernö Old Tom Gin parres med Fentimans Connoisseurs Tonic, skabes en perfekt balance mellem ginens sødme og tonicens delikate bitterhed. Fentimans Connoisseurs Tonic er kendt for sin lette, botaniske smagsprofil med subtile citrusnoter og en blid bitterhed fra kininen. Tonicens sofistikerede smag forstærker de blomsteragtige og citrusagtige nuancer i Hernö Old Tom Gin og skaber en harmonisk og forfriskende Gin & Tonic.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

    Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

  • Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

    Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

  • Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

    Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind