GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • 1 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Campeny Destilerias er en velrenommeret spansk destilleri, som har specialiseret sig i produktion af spiritus og likører. Destilleriet er kendt for sin omhyggelige håndtering af råvarer og innovativ tilgang til spiritusproduktion, hvilket har ført til en række prisvindende produkter. Campeny Destilerias kombinerer traditionelle destillationsteknikker med moderne teknologi for at skabe unikke og højkvalitets spiritus. Herfra også Fever Island Premium Gin. Fever Island Premium Gin er en delikat og fint afbalanceret gin, der er karakteriseret ved sin rige blanding af botaniske ingredienser. Den indeholder klassiske gin-noter af enebær, som er smukt afbalanceret med hint af citrus og mere eksotiske urter og krydderier. Flasken, der indeholder Fever Island Premium Gin, er ligeså imponerende som indholdet. Den er elegant og moderne med klare, rene linjer og et minimalistisk design, der afspejler ginnens karakter.

Smagsoplevelse

Fever Island Premium Gin byder velkommen med en fortryllende aroma, der straks signalerer dens kompleksitet og finesse. De klassiske enebærnoter står klart i næsen, dernæst citrusnoterne, sandsynligvis fra citron og appelsin. Eftersmagen af Fever Island Premium Gin er langvarig og behagelig, hvor de rige botaniske indtryk ligger tilbage på tungen og inviterer til yderligere refleksion. Den efterlader en behagelig varme og en tør finish, der gør denne gin ideel til både nydelse rent eller i komplekse cocktails, hvor dens karakter kan skinne igennem.

Tonic-parring

Når den parres med Fever-Tree Mediterranean Tonic, får du en forfriskende og harmonisk gin- og tonicoplevelse. Denne kombination fremhæver ginens rige, botaniske noter og enebærbaserede karakter ved at tilføje en urtet og let krydret note fra tonicens middelhavsinspirerede urter som rosmarin og timian. Sammen skaber de en GT, der er perfekt afbalanceret med en blid sødme og en frisk, aromatisk finish.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

    Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

    Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind