GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Elephant Slåen Gin

Ginforeveryone anmelder: Elephant Slåen Gin

  • 2 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Elephant Gin er ikke blot en historie om gin, men også om bevarelsen af vilde afrikanske elefanter. Ginen tager sin begyndelse i de rejser til Kenya, Tanzania og Sydafrika, som personerne bag netop Elephant Gin har foretaget. Med usikkerhed om, hvad fremtiden bragte, besluttede de sig for at handle: Hvordan kunne de gøre en forskel og beskytte de afrikanske elefanter? Måden, som Elephant Gin gør en forskel på, er ved at donere 15% af flaskeoverskuddet eller 2% af omsætningen, alt efter hvad der er størst. Dette doneres til et elefantbevaringsprojekt. DET ER DA AT GØRE EN FORSKEL.

Destilleriet ligger i Wittenburg ved Hamburg og har stort fokus på dets produkter. Der anvendes kun naturligt kork, genbrugsglas, labels er håndskrevne, og deres produkt indeholder ingen plastik. En sjov feature på Elephant ginflasker er, at de om halsen har et bånd af glasperler, som du kan bruge som armbånd eller halskæde.

Smagsoplevelse

Elephant Slåen Gin er lavet på deres London Dry gin og ved anvendelse af friske slåenbær. Gin og slåenbær tilbringer flere måneder sammen, og det giver slåen ginen en virkelig flot mørk rød farve. Smagen er en lækker, frugtig, sød og velafbalanceret smag og duft. Dejlig frisk og frugtig at dufte til, og smagt helt rent er den virkelig frugtig, let sød og med en meget let bitterhed samt en blød fornemmelse i munden. Den har noter af varme krydderier som kanel og anis, samt frugtige hint og sød appelsin og dyb smag af svesker.

Hvis du sammenligner Elephant Gin med andre slåen gin, har den mindre indhold af sukker, og den egner sig godt til cocktails, da sukkeret ikke bidrager til for meget sødme. En slåen gin, som sagtens kan erstatte din portvin til risalamanden juleaften, eller bare som en starter inden julemaden. Du skal ikke snyde dig selv for dette; prøv den helt neat eller med et par isterninger, hvis du synes, den bliver for skarp.

Tonic-parring

Vores "Best serve" er, at du fylder et highball glas med isterninger, tilsætter rigelig mængde slåengin, derefter en Lemon Tonicvand. Vi anbefaler, at du tilsætter en skive enten frisk eller dehydreret appelsin. Hvis du ikke er til Lemon Tonicvand, så anbefaler vi klart, at du bruger en Fever-Tree Indian Tonic. Også her kan du tilsætte en skive enten frisk eller dehydreret appelsin.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

    Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

    Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind