GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • 2 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Cubical Gin er produceret af Williams & Humbert, en af de ældste og mest anerkendte spiritusproducenter i Spanien. Firmaet, der oprindeligt er kendt for sine fremragende sherryer, har også gjort sig bemærket inden for det premium gin-marked med denne særlige gin. Cubical Gin er en London Dry Gin, hvilket betyder, at alle smagsstofferne er tilført under destillationen, og der tilføjes ingen sødestoffer eller farvestoffer efterfølgende. Designet af Cubical Gins flaske er både moderne og stilfuldt, med en kubisk form, der skiller sig ud på hylden. Farvetemaet er ofte mørkt og elegant, her helt klart glas, men stadigvæk elegant i udseendet.

Smagsoplevelse

Når du først åbner en flaske Cubical Gin, mødes du af en indbydende og aromatisk duft. En stærk tilstedeværelse af enebær blander sig med friske noter af citrus, især fra buddha's hand, som giver en næsten blomsteragtig duft. Ved første smag er Cubical Gin både skarp og ren. Enebærnoterne, som er hjørnestenen i enhver god London Dry Gin, er prominente og velafbalancerede. Citrusnoterne kommer hurtigt ind og tilfører en livlig friskhed, der gør ginnen forfriskende. Den unikke tilføjelse af buddha's hand giver en let eksotisk twist, ellers er den med lidt krydret og jordagtig note. En dejlig klassisk og eksklusiv London Dry Gin som har en længere eftersmag.

Tonic-parring

Når Cubical Gin parres med Fever-Tree Mediterranean Tonic, har du en forfriskende og aromatisk gin og tonic, der fremhæver det bedste i begge produkter. Cubical Gins komplekse noter af enebær og den eksotiske buddha's hand citrusfrugt suppleres elegant af de lette, urtede noter i Mediterranean Tonic. Dette giver en drik, der er både aromatisk og balanceret, med en fin harmoni mellem den lette bitterhed fra tonicen og den sprøde friskhed fra ginnen. Vi har valgt at tilsætte en dehydreret skive appelsin for en smule sødme, men du kan trække den i mange retninger, eller helt undvære dit garnish.

En virkelig dejlig gin, som vi helt sikkert kan anbefale dig at smage. Find din flaske på hjemmesiden hos Mr. Gin DK.

Du kan købe ginnen hos os via dette link.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

    Ginforeveryone anmelder: Fever Island Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

    Ginforeveryone anmelder: Cubical Gin

  • Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

    Ginforeveryone anmelder: Kuro Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind