GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Ginforeveryone anmelder: Bergslagens Navy Strength Gin

Ginforeveryone anmelder: Bergslagens Navy Strength Gin

  • 2 minutters læsetid

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen (Ginforeveryone). Han er en del af vores ambassadørkors her hos Mr. Gin.

Sverige laver nogle fremragende gin, og fra destilleriet Bergslagens er denne sag ikke en undtagelse. En simpel glasflaske som prydes af eksklusiv label med logo fra destilleriet. Dejlig simpel, men tag ikke fejl, indholdet er helt sikkert i top. Bergslagens Navy Strength Gin en dejlig flaske med en alkoholprocent på 57%. Hvorfor er det nu lige det hedder en Navy Strength…? Jo vi skal tilbage til det 18. århundrede og historien om den engelske flåde. Ginen blev lovpligtig at have med på skibene når de sejlede på det åbne hav for at holde sygdomme væk. For at teste ginen var af en acceptabel kvalitet, blev den testet ved at tænde en blanding af spiritus og krudt. Hvis det brændte med en klar flamme, var dette 'bevis' for, at ånden var af tilstrækkelig standard mindst 57%. Navy versionen er den sammen som Bergslagens laver deres Classic Gin, forskellen er udvandingen. Classic er udvandet til ca. 45% hvor Navy versionen er udvandet til 57%.

Smagsoplevelse

Helt generelt er oplevelse virkelig en skøn og smagsfuld gin med en høj ABV, så der er smæk på smag og alkohol. Ginen bliver mere rig på enebær note ligeledes at citrus elementet er mere fremtrædende. Når du smager den neat er du ikke i tvivl, der er dejlig mængde af enebær, citrus ellers præges den hvad vi synes af en klassisk mængde af botanicals med en ende i smag og duft af et sødelig hint.

Tonic-parring

Nogle gange er simpelt bare bedst. Vi har valgt at parre ginen med en Mediterranean Tonic fra Fever-Tree, giver et dejligt tvist på ginen, frisk, boblende og super smagfuld. Dertil vi har garneret med en dejlig skive dehydreret appelsin. Du kan sagtens bruge en Indian Tonic som giver lidt mere kinin til din Gin Tonic, men stadigvæk en virkelig lækker Gin Tonic som er rig på smag, frisk og smagfuld og så med et kick fra den højere alkoholprocent. Et andet alternativ kunne være at du bruger ginen i en Negroni. Det fungerer helt sikkert super fint, og du får en dejlig Negroni med lidt mere kick end hvis du bruger en gin med lavere alkoholprocent.

Du kan købe ginnen hos os via dette link. 

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar

Hils på vores ginambassadør :-)

Denne anmeldelse er skrevet af Kenneth Hansen, som står bag Instagramprofilen Ginforeveryone.

. Han er 46 år og er bosiddende i Odense med hustruen Stine og deres 2 børn. Privat arbejder han som Kvalitets-/ Engineerings chef hos en af Danmarks største leverandører af lavspændingstavler.

Kenneth elsker gin og han har flere end 300 flasker i samlingen. Han er ikke meget for at nævne en favorit, men Iron Balls Gin er tæt på at være en af dem. Dog med tæt løb fra Geranium Gin, Anholt Gin og Nordic Gin.

Se flere anmeldelser:

  • Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

    Ginforeveryone anmelder: Elephant Gin Navy Strength

  • Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

    Ginforeveryone anmelder: Monkey 47 Barrel Cut

  • Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

    Ginforeveryone anmelder: PURITY Navy Strength Gin

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind