GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Gin & Tonic Cruise 2024: 400 ekstra billetter i København

Gin & Tonic Cruise 2024: 400 ekstra billetter i København

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 1 minutters læsetid

Vi kunne tidligere oplyse at en tredjedel af alle billetter til Gin & Tonic Cruise 2024 er solgt. Det betød at mange af vores ture, særligt i København, stod til at være udsolgt. Men nu har vi gode nyheder til alle, der er gået forgæves.

400 ekstra billetter sat i salg

For at imødekomme den store interesse for Gin & Tonic Cruise 2024, har vi valgt at sætte yderligere 400 billetter til salg. Der er lavet 4 ekstra ture, som ligger på følgende tidspunkter: 

Vi præsenterer snart en masse spændende nyheder

Forberedelserne til Gin & Tonic Cruise 2024 er i fuld gang. Vi arbejder på højtryk for at skabe den bedste oplevelser for alle vores gæster. Både alle nye gæster, men også gæster som tidligere har været med.

Inden længe kan vi løfte sløret for hvilket Gin- og Tonicbrand der kommer med ombord, samt en række særlige fordele til alle gæster, som skal med på Gin & Tonic Cruise 2024.

Sikr din billet, inden det er for sent

Gin & Tonic Cruise har været stort set udsolgt de sidste par år - og vi forventer det samme i år. Har du endnu ikke sikret dig din billet, opfordrer vi til at du hurtigst muligt samler dit gin-team og får fundet en dato. Vi lover at I ikke bliver skuffet!

Billetter til Gin & Tonic Cruise 2024 kan bookes her.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind