GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Gaveidéer til fars dag: Her er 3 gode forslag

Gaveidéer til fars dag: Her er 3 gode forslag

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 2 minutters læsetid

Fars dag er lige rundt om hjørnet og som altid med gaver, kan det være utrolig svært at finde den perfekte gave. Derfor har jeg været en tur forbi vores lager og fundet de bedste gaveidéer til fars dag, som du kan lade dig inspirere af.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin med glas

Denne irske perle af en gin er den perfekte gave til den ginglade far. Gaveæsken består af den irske Drumshanbo Gunpowder Irish Gin, som er ratet til 9 ud af 10 på ginappen Ginventory. Den er fremstillet på enebær, grapefrugt, lime, citron, kardemomme og det orientalske ”twist” i form af kinesisk gunpowder te. Smagen er frisk, men samtidig utrolig afbalanceret.

Gaveæsken indeholder også et utrolig flot ginglas, som matcher flaskens smukke, blå farve. En anden genial ting ved denne gaveæske er prisen. Den ligger nemlig på et leje hvor alle kan være med. Den kan købes her for 359,95 kr.

Zacapa Centenario 23 YO gaveæske med 2 glas

Dette er uden tvivl årets gaveidé til faren, som elsker rom! Zacapa, som er kendt for noget af den bedst smagende rom i verden, har lavet denne gaveæske, som indeholder en Zacapa Centario 23 YO rom og to smukke, Zacapa romglas. Zapaca Centenario 23 indeholder en blanding af rom fra 6 til 23 år. Farven er lys-mahogni og smagen af sukkersøde flødekarameller, krydret egetræ og tørret frugt er vidunderlig. Gaveæsken kan købes her for 579,95 kr. 

Red Army Kalashnikov Vodka med våbenkasse

Hvad giver man faren der har alt? Svaret er en Red Army Kalasnikov Vodka med våbenkasse. Dette er uden tvivl én af verdens fedeste vodkaflasker. Flasken, der er formet som en Kalashnikov, indeholder det fineste vodka. Derudover medfølger en likør, som (selvfølgelig) er formet som en håndgranat, samt 6 shotsglas, som far kan nyde de russiske dråber i.

Og for at det ikke skal være løgn, så kommer det hele selvfølgelig i en stor våbenkasse i træ, påtrykt Red Army Vodka. Så ved man godt hvad klokken har slået! Våbenkassen kan købes her for 1499,95 kr.

 

Se en video af Red Army vodkaen herunder: 

 

 

Fandt du ikke den perfekte gave, kan du tage et kig på alle vores gaveæsker ved at trykke her.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind