GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Alt om alkoholfri gin: Disse 3 alkoholfrie gin skal du smage

Alt om alkoholfri gin: Disse 3 alkoholfrie gin skal du smage

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 3 minutters læsetid

Alkoholfri gin vinder mere og mere frem i Danmark. Først og fremmest skyldes det selvfølgelig kvaliteten på de produkter der bliver lavet. Det bliver nemlig sværere og sværere at smage forskel, hvilket jo selvfølgelig er en kæmpe fordel. Derudover stilles der større krav fra forbrugerne til alkoholfrie alternativer end vi tidligere har set. Dette er måske den største årsag til at de alkoholfrie ginner bliver mere og mere populære.

Men hvorfor er alkoholfri gin en god idé? Her er 3 indlysende årsager.

  • Det er genialt hvis du gerne vil nyde en drink, uden at alkohol spiller "hovedrollen"
  • Et alkoholfrit alternativ er altid godt til gravide eller andre, som ønsker at skære ned på alkohol
  • Det smager ”næsten” som den ægte vare
  • Du kan drikke rigtig mange og stadigvæk køre hjem ;) 

Udvalget af alkoholfri gin er stadigvæk en smule begrænset, men herunder er 3 skønne eksemplarer af alkoholfri gin:

Herbie Virgin Alkoholfri Gin

Hvis du er på udkig efter en gin, der ikke indeholder alkohol, skal du se nærmere på denne Herbie Virgin Gin fra Nordjylland. Den er fremstillet hos Nordisk Brænderi, hvor tanken har været at give dig muligheden for at byde dine gæster en gin og tonic uden alkohol.

Herbie Virgin Gin er produceret med smagen for øje. For selvom alkoholen er taget ud af ligningen, får du stadig en sublim oplevelse, hvor du tydeligt fornemmer, at der er kælet for produktet. Herbie Virgin Gin gør sig bedst som base i drinks, hvor den stort set vil smage som en almindelig drink tilsat alkoholholdige produkter.

Herbie Virgin Alkoholfri gin har en sød duft og smagene har noter af kanel, kardemomme og citrus.

Du kan læse mere om Herbie Virgin Alkoholfri Gin her.

GinISH Alkoholfri gin

GinISH er et lækkert, alkoholfrit alternativ til gin. Naturlige ingredienser som enebær og korianderfrø ekstraheres og giver en nænsom bitterhed, der tilfredsstiller smagsløgene og giver den velkendte ”gin-oplevelse”– bare uden alkohol-delen.

GinISH er ikke skabt til at nydes rent. GinISH er beregnet til at mikse med tonic f.eks. til en god alkoholfri gin&tonic, eller måske til en low-alkohol Negroni. God fornøjelse.

Du kan læse mere om GinISH Alkoholfri Gin her.

Seedlip Grove 42 ”Citrus” Alkoholfri gin

Seedlip Grove 42 “Citrus” blev fremstillet på baggrund af en udfordring, de fleste mennesker har oplevet på et eller andet tidspunkt: Hvad skal man drikke, når man ikke drikker? Derfor skabte Ben Branson i 2015 sin serie af Seedlip-drikke med tre forskellige ikke-alkoholiske baser til mocktails.

Tallet 42 i produktets titel stammer fra år 1542, hvor ordet “orange” for første gang blev brugt til at beskrive både farven og frugten af samme navn. Og det er netop orange, der er gennemgående i smagene på ”spiritussen” her: Blodappelsin, bitter appelsin, mandarin, ingefær, citrongræs og citron – alle friske, syrlige eller stærke smage. Servér Seedlip Grove 42 “Citrus” i et glas fyldt med is toppet med tonic.

Du kan læse mere om Seedlip Grove 42 "citrus" Alkoholfri Gin her.

Afslutningsvis skal vi lige huske at nævne, at både Herbie Virgin Gin og GinISH Gin indeholder 0,50 % alkohol, hvilket stadigvæk er indenfor den tilladte grænse, for hvornår man kan kalde noget "alkoholfrit".

Har du "mod" på at prøve en alkoholfri gin? Du finder vores udvalg her

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind