GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Gin & Tonic Cruise 2024: En tredjedel af billetterne er nu solgt

Gin & Tonic Cruise 2024: En tredjedel af billetterne er nu solgt

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 1 minutters læsetid

Interessen for Gin & Tonic Cruise når nye højder. Allerede nu er over en tredjedel af alle billetter til sommerens sejlture solgt – det betyder altså, at vi har solgt over 1.000 billetter til Gin & Tonic Cruise i Aalborg, Aarhus, København og Silkeborg. Vi er meget beæret og stolte over responsen, som eventet har modtaget og takker alle der har booket billet.

Flere datoer er allerede udsolgt

Den enorme interesse har resulteret i at flere af de planlagte ture allerede er udsolgt. Dette gælder blandt andet lørdag den 8/6 kl. 14:00 – 15:30 og lørdag den 8/6 kl. 16:15 – 17:45, som finder sted i hjertet af København. Derudover er der flere datoer der nærmer sig udsolgt, så har du ikke sikret dig en billet endnu, er det vigtigt at være opmærksom på dette.

Flere spændende nyheder på vej

Derfor er vi også allerede nu i fuld gang med forberedelserne, for at sikre os, at dette års Gin & Tonic Cruise bliver en fed oplevelse, uanset om det er første gang, du skal med eller om du er et velkendt ansigt. Inden længe offentliggøres flere spændende nyheder – blandt andet vil der være særlige fordele til alle, der har købt billetter. Derudover løftes sløret også snart for hvilket gin og tonic brand, der kommer med ombord.

Sikr din billet, inden det er for sent

Vi opfordrer derfor alle interesserede til at sikre sig en billet hurtigst muligt, før alle datoer er udsolgt. Så tøv endelig ikke med at få at få reserveret dine billetter, inden det er for sent! Vi er helt sikre på, I får en skøn sommeraften i godt selskab.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind