GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Billetsalget til Gin & Tonic Cruise 2024 slår alle rekorder

Billetsalget til Gin & Tonic Cruise 2024 slår alle rekorder

 • , Forfatter: Oliver Bruun
 • 1 minutters læsetid

Gin & Tonic Cruise 2024: Sætter nye standarder og slår alle rekorder! 🚀

Hos Mr. Gin er vi begejstrede og overvældede af den enorme respons, vi har oplevet i forbindelse med lanceringen af billetsalget til Gin & Tonic Cruise 2024. Det har været en begivenhedsrig uge, fyldt med spænding og glæde, og vi er stolte af at kunne meddele, at årets cruise allerede har slået alle rekorder.

Rekordhøje billetsalg

Presale-arrangementet, der åbnede tirsdag, var som at tænde lunten på en festlig bombe, og da det officielle billetsalg begyndte onsdag kl. 10:00, var eksplosionen ikke til at overse. Den massive interesse og entusiasme fra vores dedikerede publikum har været overvældende, og vi er taknemmelige for den støtte, vi modtager fra gin-elskere i Aalborg, Aarhus, København og Silkeborg.

Allerede i løbet af de første 48 timer, var der solgt lige så mange billetter, som der blev på de 48 første timer i 2021 og i 2022 - tilsammen. Det er vi meget stolte af!

Mange velkendte ansigter

Blandt de heldige, der har sikret sig billetter, er der både velkendte ansigter, som har været med os tidligere år, og en masse nye entusiaster, der er klar til at opleve de lækre drinks og en fantastisk atmosfære, som kun Gin & Tonic Cruise kan levere.

Forberedelserne er i fuld gang

Med den overvældende støtte og den eksplosive start på billetsalget, er vores dedikerede hold allerede i fuld gang med at forberede sig på et eventyr, der uden tvivl vil overgå alle tidligere års begivenheder. Vi er fast besluttede på at sikre, at både vores nye og trofaste gæster får en uforglemmelig oplevelse ombord på Gin & Tonic Cruise 2024.

De bedste hilsner,
Oliver fra Mr. Gin

Kommentarer

 • Er der ikke flere billetter i København? Kan ikke finde noget sted at bestille. Med venlig hilsen Grete Jepsen

  GR

  Grete Jepsen

 • Dette hadde hvert en drømm å kunne spandere dette på min kone som jeg har vert gift med i 41 år.

  KO

  Kolbjørn André Dalhus

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind