GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Vi anbefaler: 5 vilde spiritusflasker, som enhver bør eje

Vi anbefaler: 5 vilde spiritusflasker, som enhver bør eje

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 4 minutters læsetid

De fleste køber spiritus for at drikke den. Det giver naturligvis god mening. Men andre gange, kan det også give ekstremt god mening at købe flasker, fordi de simpelthen er så fede, at man bare må have dem stående.

De 5 eksempler herunder er nogle flasker der er så vilde, at enhver bør have dem stående i hjemmebaren. Derudover skader det selvfølgelig ikke, at de alle er højkvalitetsprodukter indenfor deres felt og derfor har både udseendet – og smagen med sig.

Red Army Kalashnikov Vodka m. våbenkasse

Der lyder vildt - og det er det sandelig også! Denne vodka er formet som en kalashnikov riffel og for at det ikke skal være løgn, medfølger der også våbenkasse, glas og en håndgranat (mindre kunne ikke gøre det).

Når (ikke hvis, men når) du køber en Red Army Kalashnikov Vodka får du følgende:


  • 1 liter vodkaflaske formet som en Kalashnikov
  • 6 shotsglas
  • 20 cl. likør formet som en håndgranat
  • 1 stk. certifikat

Og bare rolig, du køber ikke katten i sækken her. For indholdet i flasken er mindst ligeså genialt, som selve indpakning. Her får du nemlig vodka lavet på krystalklart kildevand og noget af den fineste sprit overhovedet. Smagen er meget klar og har desuden noter af honning og vanilje.


Vil du se mere til denne fuldstændig unikke vodka? Læs mere om den her eller se en video af produktet herunder:

Crystal Head Vodka

Næste på listen er endnu en vodka. Men her er der ikke tale om en enkelt flaske, men derimod et helt brand, nemlig Crystal Head Vodka. 


Den canadiske vodkaproducent er først og fremmest kendt for at lave noget vodka er ekstremt høj kvalitet. Derudover er de også kendt for at deres flasker er formet som et kranie. Ja du læste rigtigt. Crystal Head Vodka laver de vildeste vodkaflasker, der er formet som et kranie.

Og selvom brandet har vundet adskillige priser for dets høje smagskvalitet, skiller de sig altså særligt ud på udseendet. Crystal Head Vodka kommer i forskellige varianter (som du kan se på billedet herunder). Du kan se vores udvalg af Crystal Head Vodka ved at trykke her.

D-Day Gin

De vilde og unikke flasker er ikke helt så stort indenfor ginnens verden, men der er dog særligt en gin, som skiller sig ud. D-Day Gin er en hyldest til de tapre soldater, som mistede livet under 2. verdenskrig. Den er sågar lavet af barnebarnet til Albert Tayler, en soldat, som kæmpede for generel Montgomery under netop 2. verdenskrig.

Denne gin er særlig unik på grund af den trækasse, som den kommer i, men det gør bestemt ikke smagen dårligere – tværtimod. D-Day Gin har vundet adskillige priser for dens smag. De forskellige ingredienser er endda fra områder, som alle har relation til krigen. Der er blandt andet brugt tyske enebær, egyptiske koriander og rosmarin fra Italien, som relaterer til henholdsvis Slaget ved Rhinen, Slaget ved El Alamein og Slaget ved Monte Cassino.

En unik gin i både smag og og udseende! Du kan læse mere om D Day Gin ved at trykke her.

D Day Gin

KAH Tequila

De vilde flasker er også en ”ting” indenfor tequilaens verden, dog er der særligt en producent som skiller sig ud. Her er der tale om mexicanske KAH Tequila, som producerer en række forskellige tequilaer.

KAH Tequila bliver produceret i byen Tequila (selvfølgelig), som ligger i Jalisco, Mexico. Flaskerne er håndmalede, keramiske tequilaflasker, der er formet som et kranie. Alt dette som en hyldest til det Sydamerikanske fænomen Día de Muertos, også kendt som De Dødes Dag.Kah Tequila har desuden vundet adskillige priser for deres produkter som tæller Blanco, Reposado, Anejo og Exrtra Anejo. Du kan se mere til dem ved at trykke her.

Kah Tequila

Macallan ”Reflextion” Highland Single Malt Scotch

Nu hedder denne guide godt nok ”5 spiritusflasker, som enhver bør eje”, men det sidste eksempel på listen er (desværre) ikke noget alle lige har råd til at erhverve sig. Der er nemlig tale om den sjældne og meget eksklusive ”Reflextion” Highland Single Malt Scotch Whisky som kommer fra Macallan Destilleriet i det skotske højland.

Macallan Destilleriet blev stiftet helt tilbage i 1824 og det regnes i dag at være det mest luksuriøse og eksklusive whiskydestilleri i verden – og denne whisky er bestemt ingen undtagelse. Macallan Reflexion er en unik flaske whisky, både når det kommer til smag og indpakning. Whiskyen er modnet i mindre fade end normalt, hvilket gør over er træets overfladeareal har mere berøring med whiskyen end de normale, større fade. Smagsnoterne leder tankerne hen mod vanilje, æbler og abrikoser.

Når du betaler omkring 8000 kroner for en whisky, forventer du selvfølgelig også at den kommer i en pæn æske og det gør denne Macallan Reflexion. Den sorte boks åbnes ved at trække ud i begge sider, hvorefter den smukke, smukke whisky er placeret i midten. Wow! Læs mere om Macallan Reflexion ved at trykke her.

Macallan Reflexion Whisky

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind