Gin & Tonic Cruise 2024: 500 ekstra billetter i København 🎫 Book din billet nu via dette link.

Sommergin: Her er de 5 bedste forslag

Sommergin: Her er de 5 bedste forslag

 • , Forfatter: Oliver Bruun
 • 4 minutters læsetid

Lange, lyse aftener, grill på terrassen og godt selskab. Er der noget der slår dansk sommer? Næppe. Det skulle da lige være hvis at aftenen også indeholder en iskold gin & Tonic! Den populære drink hører sig til hele året, men særligt om sommeren er den oplagt. Derfor har jeg herunder fundet vores 5 bedste og mest populære sommergin frem til dig.

Malfy Con Limone

Malfy Con Limone

Vi starter i Italien, hvor de ekstremt populære Malfy Gin bliver produceret. Alle 4 varianter er fantastiske, men særligt Con Limone passer godt til en varm sommeraften. Smagen er forfriskende og har en merkant smag af citrus – allerede her smager det af sommer. Derudover er Malfy Con Limone lavet på blandt andet koriander og italienske enebær, som nænsomt er håndplukket i området omkring Amalfykysten.

Malfy lugter langt væk af sommer og derfor er Malfy Con Limone den perfekte sommergin.

Du kan læse mere om Malfy Con Limone her.

Sådan mixer jeg den: Tag et stort glas og fyld med rigelig is! Tilsæt 3-4 cl. Malfy Con Limone Gin og 10-12 cl. Mediterranean Tonic. Jeg bruger en skive citron eller citronskræl som garnish.

Ginato Pompelmo Gin

Ginato Pompelmo Gin

Italien laver de perfekte sommergins og derfor bliver jeg i støvlelandet. For Ginato ginserien (som også kommer i 4 varianter, ligesom Malfy) har lavet Ginato Pompelmo Gin, som også skriger langt væk af sommer. Den er lavet på skrællen af solmodne grapes fra Sicilien, Sangiovese-druer (som du måske kender fra rødvin) og italienske enebær.

Det er italiensk gin i topklasse – og perfekte til en varm aften på terrassen.

Du kan læse mere om Ginato Pompelmo Gin her.

Sådan mixer jeg den: Tag et stort glas og fyld med rigelig is! Tilsæt 3-4 cl. Ginato Pompelmo Gin og 10-12 cl. Indian Tonic. Jeg bruger en skive lime eller citron som garnish.

Nordés Gin

Nordés Gin

Fra Italien og videre til Spanien, hvor den skønne Nordés Gin bliver produceret. Her er vi igen over i en gin med smag af citron (det hører sig sommeren til), men derudover er denne også lavet på ingefær, hibiscus, lakrids og hele 8 andre botanicals (12 i alt). Den unikke smagskombination gør Nordés Gin til en vidunderlig gin og en gin, som leder tankerne hen på sol og sommer.

Du kan læse mere om Nordés Gin her.

Sådan mixer jeg den: Tag et stort glas og fyld med rigelig is! Tilsæt 3-4 cl. Nordés og 10-12 cl. Mediterranean Tonic. Jeg bruger en skive citron eller citronskræl som garnish.

Warner’s Elderflower Gin

Warner's Elderflower Gin

Findes der noget mere sommerligt end hyldeblomst? Denne Warner’s Elderflower Gin er endnu et super godt bud på en sommergin. Noterne af hyldeblomst og den søde smag, gør den oplagt at nyde til de lyse nætter på terrassen. Warner's har endda lavet denne video, som viser hvordan de høster de friske hyldeblomster og bruger dem i ginnen.

Du kan læse mere om Warner's Elderflower Gin her.

Sådan mixer jeg den: Tag et stort glas og fyld med rigelig is! Tilsæt 3-4 cl. Warnder’s Elderflower Gin og 10-12 cl. Mediterranean Tonic. Jeg bruger en skive lime eller citron.

Ginscape Summer Orchard Gin

Ginscape Summer Orchard

Den danske sommer er noget helt særligt – og det er dansk gin heldigvis også! En af dem der er længst fremme på den danske ginscene er Ginscape og de har selvfølgelig lavet en gin, som er didikeret til den danske sommer.

Ginscape Summer Orchard er navnet og allerede der er man i sommerstemning. Ginnen har noter af æbler og havtorn, hvilket tydeligt understreger det danske islæt.

Du kan læse mere om Ginscape Summer Orchard Gin her.

Sådan mixer jeg den: Tag et stort glas og fyld med rigelig is! Tilsæt 3-4 cl. Ginscape Summer Orchard Gin og 10-12 cl. Indian Tonic. Jeg bruger et par æbleskiver som garnish.

 

Dette var mine forslag til 5 fantastiske sommergins. Hvilken er din sommerfavorit? Del gerne som en kommentar herunder :-)

 

Kommentarer

 • Knust is, en pose frossen mango, 1 tsk. flormelis, 6 cl. god gin, en tonic, det hele blendes, det passer lige til 2 glas, det er godt

  BE

  Bente

 • Deltager Vil dele med Jørgen Siller Pedersen

  HE

  Henrik Pedersen

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind