GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Mr. Gin indgår samarbejde med Volsted Distillery til Gin & Tonic Cruise 2024

Mr. Gin indgår samarbejde med Volsted Distillery til Gin & Tonic Cruise 2024

  • , Forfatter: Marc Neesgaard
  • 2 minutters læsetid

Mr. Gin kan med stor glæde annoncere et samarbejde med Volsted Distillery. Det betyder at vi har Volsteds anerkendte gin med ombord, når Gin & Tonic Cruise 2024 løber af stablen.

Kvalitetsgin med et innovativt tvist

Volsted Distillery er dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af håndlavet gin. De er kendte for deres innovative tilgang til gin-produktionen, og deres brug af kvalitetsråvarer, der indebærer en blanding af traditionelle og eksotiske botanicals. 

Beliggende syd for Aalborg, har Volsted Distillery markeret sig som en førende aktør på det danske gin-marked med fokus på innovation, kvalitet og passion for håndværket. Derfor er det med stor stolthed, at Mr. Gin byder et brand af Volsted Distillerys kaliber velkommen til et spændende samarbejde. Volsted Distillery siger følgende om det kommende samarbejde:

"Vi er så glade for, at kunne gå "ombord" med Oliver fra Mr. Gin og hans (sø)stærke team! Hen over sommeren skal 3 af vores gin ud at sejle. Den ene gin er endda en ny variant, der er specielt udviklet i samarbejde med Mr. Gin! I de mest fantastiske rammer, med højt til himlen, vind i håret og vores gode gin i glasset, er vi sikre på at alle ginelskere der stiger ombord, vil få en unik og uforglemmelig oplevelse. 

Med Oliver fra Mr. gin er der skabt et stærkt samabejde, som betyder at vores gode gin serveres, hvor livet nydes og i godt selskab."

Smag de velkendte favoritter - og en nyhed ombord

Gæsterne ombord på Gin & Tonic Cruise vil i år blive forkælet med Pink Robin Gin, der er en sand fornøjelse for ganen, hvis vi da selv skal sige det. Derudover er Goldcrest Gin at finde på listen over gin, der skal smages ombord. Med sin forfriskende citrussmag og tydelig tilstedeværelse af enebær, mener vi, at Goldcrest Gin er den perfekte følgesvend på vores Gin & Tonic Cruise. 

Derudover får gæsterne ombord på Gin & Tonic Cruise 2024 helt eksklusivt lov til at stifte bekendskab med en helt særlig samarbejds-gin ved navn "Cruise Gin", som Mr. Gin har udviklet i samarbejde med Volsted Distillery, som KUN kan smages ombord på Gin & Tonic Cruise 2024. "Cruise gin" er en Old Tom gin med en rund fyldig klassisk enebærsmag afrundet med en smule sødme. Skabt til at kunne nydes hvor alle sanser er vakt, når man ombord på et skib.

Direktør fra Mr. Gin, Oliver Bruun, udtaler følgende om samarbejdet:"Vi er meget stolte af dette samarbejde med Volsted. De er kendte for deres velsmagende gins, som vi glæder os til at have med ombord. Derudover bygger Volsted Distillery deres forretning på mange af de samme værdier som os og vi glæder os til at hjælpe med at udbrede kendskabet til deres skønne produkter".

Velkommen ombord til Volsted Distillery!

DU KAN LÆSE MERE OM GIN & TONIC CRUISE HER.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind