GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

Mr. Gin indgår samarbejde med Fever-Tree til Gin & Tonic Cruise 2024

Mr. Gin indgår samarbejde med Fever-Tree til Gin & Tonic Cruise 2024

  • , Forfatter: Marc Neesgaard
  • 1 minutters læsetid

Igen i år er vi stolte over at kunne præsentere et spændende partnerskab med Fever-Tree til Gin & Tonic Cruise 2024! 

Vi er så glade for at kunne byde Fever-Tree velkommen tilbage ombord på Gin & Tonic Cruise 2024. Efter den store succes sidste år er vi begejstrede for at fortsætte vores partnerskab og bringe den samme fantastiske smagsoplevelse til vores gæster igen i år!

Toppen af poppen inden for tonic

Vi er beæret over at et brand som Fever-Tree, der er kendt for deres udsøgte tonicvand af højeste kvalitet verden over vil være en del af vores Gin & Tonic Cruise. Sammen vil vi forsøge at gøre vores bedste for, at I får den bedst tænkelige Gin- og tonicoplevelse. 

Fever-Tree udtaler følgende om samarbejdet. 

“Med Fever-Tree's ry for at levere førsteklasses mixers og Mr. Gin's ekspertise i at skabe uforglemmelige events, er vi super glade for et samarbejde, vi mener er et perfekt match. Vi er begejstrede for kunne at bidrage til events som Gin & Tonic Cruise, der giver gæsterne en unik og gennemarbejdet oplevelse.”

Udvalget af tonics ombord

Samarbejdet indebærer, at de tre gin & tonics om bord på alle sejladser blandes med Fever-Tree Mixers. Der er tale om Fever-Tree Mediterranean Tonic, Fever-Tree Indian Tonic og Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic. Disse tonics forenes ombord med Volsted Gin, hvilket er en helt perfekt kombination af smag og kvalitet, der forhåbentlig vil løfte din Gin & Tonic-oplevelse. 

Direktør Mr. Gin , Oliver Bruun, udtaler følgende om samarbejdet: "Vi er utroligt begejstrede for at fortsætte vores partnerskab med Fever-Tree igen i år. Fever-Tree leverer mixers af højeste kvalitet, hvilket er et perfekt match hos Mr. Gin, da vi stræber efter at levere fra øverste hylde hver gang". 

Vi glæder os til endnu et værdifuldt samarbejde med Fever-Tree, og byder dem igen i år velkommen ombord med åbne arme! 

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind