Gin & Tonic Cruise 2024: 500 ekstra billetter i København 🎫 Book din billet nu via dette link.

Månedens anbefaling: Disse 3 gin skal du smage i september

Månedens anbefaling: Disse 3 gin skal du smage i september

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 4 minutters læsetid

September står for døren og det første spørgsmål er selvfølgelig. Hvilke gin skal jeg smage i september? Her får du mine anbefalinger - læs med og bliv inspireret ✅

Hej. Mit navn er Oliver og jeg er stifter af Mr. Booze. Vi har flere end 400 forskellige gin i vores sortiment og jeg forstår godt, at det kan være svært at vælge. Jeg har endda selv svært ved at vælge, når jeg skal have flasker med hjem til min egen ginbar. Derfor har jeg skrevet dette indlæg, som kan hjælpe dig lidt på vej til, hvilke gin du skal prøve i september.

KØBENHAVN KLASSISK GIN (50 CL.)

Lad det være sagt med det samme. København Klassisk Gin er noget af den bedste gin, som nogensinde er lavet i Danmark. Det er Nordic Gin House, med Jakob Valentin i spidsen, der står bag og de har blandt andet også Oslo Gin, Bivrost Arctic Gin m. flere i folden – som i øvrigt også kan anbefales.

København Klassisk Gin er først og fremmest en hyldest til København, men også en hyldest til den helt klassiske gin. Der er fuld smæk på enebær, som jo er hovedingrediensen i gin, men her har de bare givet den ekstra meget. Det betyder at København Klassisk Gin kan prale af at være én af de gin i verden, med den højeste procentdel af enebær. Derudover er der brugt både citrus, lakridsrod og gran, som blot giver ginen et endnu større nordisk twist.

Fik jeg i øvrigt nævnt at København Klassisk Gin har vundet guld ved World Spiritus Awards i 2020 - og at vi sælger den til Danmarks billigste pris? Den er god nok!

Du kan læse mere om København Klassisk Gin her.

UKIYO YUZU CITRUS GIN (70 CL.)

Indenfor spiritussens verden plejer man oftest at forbinde Japan med enten risvin eller whisky. Men med Ukiyo Gin er Japan også hoppet med på ginbølgen.

Ukiyo Gin kommer i to varianter, Japanese Yuzu Citrus Gin og Japanese Blossom Gin. I dette afsnit har jeg fokus på Yuzu ginen.

Ukiyo Yuzu Citrus Gin er egentlig lavet på den traditionelle, japanske shōchū-spiritus, som typisk er lavet på ris. Den bliver efterfølgende destilleret med enebær, koriander, lavendel og den japanske yuzufrugt, som kan forklares med at være en hybrid mellem citron, mandarin og grapefrugt.

Alt dette giver smag til den fantastiske Ukiyo Yuzu Citrus Gin. Foruden den gode smag, så kommer ginen også i én af de smukkeste flasker jeg nogensinde har set.

Det japanske udtryk ”ukiyo” betyder i øvrigt noget i stil med ”Lev i nuet og nyd det liv du har”. Og tro mig, dit liv bliver en anelse bedre, når du først har smagt denne japanske skønhed!

Du kan læse mere om Ukiyo Yuzu Citrus Gin her.

AMUERTE COCA LEAF GIN – BLACK EDT. (70 CL.)

En gin lavet på cocablade (som bruges til kokain – bare rolig, denne gin er ikke euforiserende!) og en flaske med ægte bladguld? Vi slutter denne liste af med manér!

Amuerte Coca Leaf Gin er en fuldstændig unik gin, som du er nødt til at prøve. Ginnen er lavet på cocablade fra Sydamerika, tamarillo, dragefrugt og papaya.

Ginnen er, på trods af sin Sydamerikanske twist, lavet i Belgien af et belgisk ægtepar – og de ved hvordan gin skal laves! De er nemlig en del af et familiefortagende, der har eksisteret i hele 112 år. De er selv 4. generation, men de ved altså om nogen, hvordan en god gin skal laves.

Amuerte laver 4 forskellige varianter, så foruden den sorte, som bliver omtalt her, kommer den også i hvid, rød og blå. Foruden at der er tilsat cocablade i alle varianter, har de også den unikke flaske tilfælles. Flasken, som kommer i de førnævnte farver, er nemlig prydet af et stort dødningehoved, som er omkranset af et unik design, lavet i ægte, 24 karat bladguld. Amuerte kalder selv flasken for den mest ekslusive ginflaske på markedet – og jeg er tilbøjelig til at give dem ret!

En ting er dog sikkert. Jeg kan klart anbefale dig at prøve Amuerte Gin!

Du kan læse mere om Amuerte Coca Leaf Gin - Black Edition her.

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind