GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

5 kendte, der sælger gin

5 kendte, der sælger gin

  • , Forfatter: Marc Neesgaard
  • 3 minutters læsetid

Nedenfor har vi fem kendte ansigter, der er trådt ind i spiritusverdenen. Alt ligefra legendariske musikere til ikoniske skuespillere, der har fundet vejen ind i den spændende ginverden. Lad os dykke ned i historierne bag de kendte ansigter og finde ud af, hvordan de har præget ginindustrien. 


1. Ryan Reynolds

Skuespiller, Forretningsmand, og Gin-Elsker
I februar 2018 overtog Ryan Reynolds en andel i Aviation gin brandet, og her er han også blevet ansigtet udadtil gennem nogle imponerende reklamer. I 2022 åbnede Amercian Aviation Gin deres første åbne destilleri på 33.000 kvadratmeter. Ryan Reynolds er en travl herre, der både har kone, familie, medejer af et fodboldhold, medejer af Aviation gin og en populær skuespiller. Puha der er nok at se til!

Aviation Gin smagsnuancer
Den friske Aviation Gin består af syv forskellige ingredienser som blandt andet er lavendel, orangeskal, korianderfrø samt kardemomme.  Smagen og duften af ginnen kan også betegnes som værende frisk. Duften udgøres af de mange forskellige botanicals, hvor især lavendel og citrus kommer til udtryk.

2. Snoop Dogg

Musik, Aktivisme og Forretning
I 1994 skrev Snoop Dogg sangen "Gin and Juice". Siden dengang har han altid ønsket at skabe sit eget spiritusmærke, så derfor er det meget passende, at det er Snoop Dogg, der står bag Indoggo gin. Udover at være manden bag Indoggo gin er Cordozar Calvin Broadus eller bare Snoop Dogg også rapper, pladeproducer, marihuna-aktivist og skuespiller. Sikke et liv han har sig! 

Snoop Dogg's Indoggo Gin
Nu tænker du måske, at ginnen har smag af mariuhana. Men udover enebær indeholder ginnen appelsin, koriander, jordbær, citrus og så har ginnen en frugtagtig finish. Det lyder altså ikke helt dumt Snoop Dogg! 

3. Margot Robbie

Fra Hollywood til Gin-verdenen
Skuespillerinden var med til at skabe gin-mærket "Papa Salt" i samarbejde med fem af hendes venner, der ligesom hende selv har en stor kærlighed for gin. Det tog hele fem år og 59 variationer før "Papa Salt" blev udgivet til offentligheden. Den kendte skuespiller har blandt andet medvirket i "The Wolf Of Wall Street", "Barbie", "Babylon" og "Once Upon a Time... in Hollywood". 

Papa Salt smagsoplevelse
Til trods for navnet er der hverken tilsat en "papa" eller salt. Argh okay, spøg til side. Ginnens smag kommer af voksblomst, hawaiiblomst og citrusskal. Der har altså været gang i haven for at finde frem til den helt rigtige gin. 

4. Brian Laudrup 

Skotsk Håndværk med Skandinaviske Nuancer
Selvfølgelig er der også en dansker på listen! Selveste Brian Laudrup står bag "The Laudrup Dry Gin". Familien Laudrup boede fire år i Skotland, hvor Brian Laudrup spillede 134 kampe for storklubben Glasgow Rangers, og opnåede legendestatus. De har derfor forsøgt sig med at lave en gin, der har det skotske håndværk, men med en skandinavisk smag. Ginnen bliver destilleret i Skotland med skandinaviske smagsnuancer, som er den helt rigtige sammensætning for familien Laudrup. 

Familien Laudrup har udvalgt elleve botaniske ingredienser til ginnen, som der bliver gået lidt stille ved dørene med. Men de vil også have et strejf af Danmark til den skotske spiritus. Her blev det rabarber, som er elsket af så mange danskere. 

5. Ozzy Osbourne

Fra Heavy Metal til spiritussens verden 
John Michael Osbourne som er hans borgelige navn hoppede ind i spiritusverdenen med lanceringen af sin egen gin, kaldet "The Ultimate Gin". Den legendariske status, som Ozzy Osbourne har opnået inden for heavy-metal verdenen, har han også valgt at udvide til spiritusindustrien. John Michael "Ozzy" Osbourne stiftede i 1969 bandet Black Sabbath, som var med til at grundlægge heavy metal-genren. Efter mange år med musikalsk klasse spillede bandet sin sidste koncert i 2017. I løbet af sin flotte karriere har Ozzy udgivet intet mindre end ni albummer med Black Sabbath og 12 soloalbummer! 

The Ultimate Gin 
Man fristes jo næsten til at tro, at der er fuld smæk på alle parametre af en gin, når Ozzy Osbourne er manden bag. Det er i en London Dry Gin-stil og har alle de noter, der forventes i denne traditionelle form, men der kommer rock'n roll stemning gennem det dristige alkoholindhold på 47%. I ginnen er der tydelige noter af enebær, et strejf af citrus og antydninger af krydderurter. 

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind