GIN & TONIC CRUISE 2024: +3000 solgte billetter - nu under 1000 billetter tilbage! Book din billet via dette link.

10 bud på julegaven til spiritus-entusiasten

10 bud på julegaven til spiritus-entusiasten

  • , Forfatter: Oliver Bruun
  • 7 minutters læsetid

Vi nærmer os juleaften med hastige skridt, og hvis du står og mangler den perfekte julegave til den person i dit liv, der er interesseret i spiritus, så har vi herunder samlet 10 gode gaveidéer.

1. Gin & Tonic Cruise 2022

Vi kommer ikke udenom den! Vi gentager vores helt eget (og monster-populære) Gin & Tonic Cruise i 2022. Her stævner vi ud fra havnen i Aalborg med det historiske skib, MS-kysten, hvorefter der venter halvanden times sejllads rundt i fjorden omkring byen. Undervejs bliver der serveret 3 gin & tonic med gin fra det prisvindende Nordic Gin House, som blandt andet står bag en af verdens bedste gin. Alle deltagere får desuden en goodiebag med smagfulde snacks og en hemmelig gave, ligesom at der også bliver mulighed for at købe de gin der bliver serveret - til Danmarks bedste priser.

Halvdelen af billetterne er allerede solgt - men du kan nå det endnu og turen er den perfekte julegave til personen som har alt! Du kan læse mere om Gin & Tonic Cruise 2022 her.

2. Pickerings Gin julekugler

Pickering's gin julekugler
Lad os starte lidt utraditionelt med julekugler, som du kan hænge på juletræet.
Umiddelbart lyder det måske ikke som den fedeste gave, men når julekuglerne er fyldt med Pickering's Gin, så er den oplagt til gin-entusiasten. Gaveæske indeholder 6 stk. julekugler med Pickering's Gin i, og glasset er selvfølgelig lavet af brudsikkert glas, så du ikke skal bekymret dig om, at julekuglen går i stykker, og ginnen går tabt. De seks julekugler er udviklet fra den originale opskrift fra 1947 og har så fået tilsat ni planteekstrakter, vi snakker kardemomme, koriander, kvan, fennikel, citron, anis, lime, nelliker og selvfølgelig enebær.

Du kan læse mere om Pickering's gin julekugler her.

Let the party begin

3. Let The Party Be'gin plakat

Den perfekte gave til gin-entusiasten i dit liv. En plakat som udtrykker det, vi alle sammen allerede ved, at der ikke er nogen fest uden gin. Plakaten er designet af Mie Vinther og kommer i to størrelser, A4 og A3 som koster henholdsvis 99,95 kr. og 149,95 kr. Plakaten sælges uden ramme.

Du kan læse mere om Let The Party Be'gin plakaten her.

4. Malfy Gin miniature Set

Malfy Gin Miniature Set
Malfy Gin Miniature Set er helt perfekt til den, der gerne vil prøve alle Malfys ginner og måske finde favoritten. Sættet indeholder fire Malfy Gin i miniaturestørrelse, og du får Malfy Gin Originale, Malfy Gin con Limone, Malfy Gin Rosa og Malfy con Arancia i æsken. Ginnen kan enten drikkes rent med isterninger, eller de kan blandet med tonic til en lækker gin og tonic.
Du kan læse mere om Malfy Gin Miniature Set her.

5. Ginato Pompelmo Gin

Ginato Pompelmo Gin

Er du på udkig efter en spændende gin, så er Ginato Pompelmo Gin et godt bud. Det er en frisk og lys gin, som er helt perfekt til at blande i drinks som gin og tonic, Negroni, Gin Fizz og Gimlet. Ginato Pompelmo Gin er destilleret på skallen af solmodne siciliansk Pink Grape, Sangiovese-druer og selvfølgelig enebær. Ingredienserne kommer fra hele Italien, og kun den bedste kvalitet er godt nok!

Du kan læse mere om Ginato Pompelmo Gin her.

6. København Klassisk Gin

København Klassisk Gin

København Klassisk Gin er et must have indenfor gin. Den er dansk og så har den en af verdens højeste sammensætninger af enebær, samt noter af citrus og lakridsrod. Den har desuden vundet et hav af priser! Heriblandt guld ved World Spiritus Awards i 2020.

Du kan læse mere om København Klassisk Gin her.

 

7. Drumshanbo Gunpowder Irish Gin med glas

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Hvis du er ude efter en flaske, der ser godt ud på barvogngen, og som også smager godt, så er Drumshanbo Gunpowder Irish Gin med glas et godt bud. Æsken indeholder en Drumshanbo Gunpowder Irish Gin og et iøjnefaldende glas, der matcher flasken. Glasset er desuden perfekt til en gin og tonic. Drumshanbo Gunpowder Irish Gin er destilleret på frugter og urter for eksempel enebær, citrus, kinesisk gunpower-te og kardemomme. Ginnen er frisk og afbalanceret og har en krydret duft.

Du kan læse mere om Drumshanbo Gunpowder Irish Gin her.

8. Ukiyo Japanese Blossom Gin

Ukiyo Japanese Blossom Gin

Hvis du ikke ved hvad du skal give gin-entusiasten i dit liv, fordi de allerede har alt, så er den næste gin et godt bud på noget, de måske ikke har prøvet før. Ukiyo Japanese Blossom Gin er lavet på en helt særlig destilleringsmetode, der faktisk rækker mere end et århundrede tilbage. Ukiyo Japanese Blossom Gin stammer fra Kagoshima i Japan, hvor gin traditionelt er blevet lavet på ris. Alle ingredienserne i ginnen er lokale, og den har en pikant blomsteragtig smag med noter af enebær og citrus. Ukiyo Japanese Blossom Gin vil være en smagsoplevelse, og forhåbentligt noget helt nyt for modtageren

Du kan læse mere om Ukiyo Japanse Blossom Gin her.

9. Zacapa Centenario 23 YO Gaveæske

Zacapa Centenario 23 Yo gaveæske

Hvis du leder en gave til rom-entusiasten i dit liv, så er Zacapa Centenario 23 Yo gaveæsken oplagt. Æsken indeholder Zacapa Centenario 23 Yo og to glas, der er perfekte til at drikke rommen af. Zacapa Centenario 23 Yo er en luksus rom, som er blandet af rom der er lageret i alt fra seks til 23 år. Det er blandt andet Guatemalas klima, højde og jord, som gør rommens smag så lækker. Zacapa Centenario 23 Yo har en lys mahogni farve, og du vil kunne smage fadlagringer og en lækker smag af flødekarameller, tørret frugt og krydret egetræ.

Du kan læse mere om Zacapa Centenario 23 YO her.

10. Le Tribute Gin og Tonic gaveæske

Le Tribute Gin og tonic gaveæske

En super fin gaveæske med gin og tonic i. Ginnen er Le Tribute Gin, som er lavet af producenten bag endnu en kendt gin, Gin Mare. Æsken indeholder 1 flaske Le Tribute Gin og 2 flasker Le Tribute Tonic. Ginnen er lavet ved syv destillater, først enebær, derefter lime, kumquat, citron, grapefrugt, mandarin, kardemomme, appelsin og citron og til allersidst citrongræs. Tonic’en er en tør tonic med noter af citron. Smagen er frisk og sommerlig, og den går godt i drinks. Ginnen kommer i en stilfuld flaske, der leder tankerne tilbage på en gammel parfumeflakon, som vil se godt ud på barvognen.

Du kan læse mere om Le Tribute Gin & Tonic gaveæske her

Tilføj en kommentar

Tilføj en kommentar


Læs mere om Gin & Tonic Cruise 2024 herunder:

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind